Liu Xiaofeng について
School of Medical Instrument and Food Engineering,University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai Engineering Research Center of Food Microbiology について
Mmanywamarim Said について
School of Medical Instrument and Food Engineering,University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai Engineering Research Center of Food Microbiology について
Zhao Qing について
School of Medical Instrument and Food Engineering,University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai Engineering Research Center of Food Microbiology について
Luo Xianjiang について
School of Medical Instrument and Food Engineering,University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai Engineering Research Center of Food Microbiology について
Liao Junyi について
School of Medical Instrument and Food Engineering,University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai Engineering Research Center of Food Microbiology について
Ge Kangjie について
School of Medical Instrument and Food Engineering,University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai Engineering Research Center of Food Microbiology について
Shi Shuaishuai について
School of Medical Instrument and Food Engineering,University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai Engineering Research Center of Food Microbiology について
Xugla Bamutjan について
School of Medical Instrument and Food Engineering,University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai Engineering Research Center of Food Microbiology について
Ai Lianzhong について
School of Medical Instrument and Food Engineering,University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai Engineering Research Center of Food Microbiology について
Xia Yongjun について
School of Medical Instrument and Food Engineering,University of Shanghai for Science and Technology, Shanghai Engineering Research Center of Food Microbiology について
Gongye Weishengwu について
菌糸 について
スーパーオキシドアニオン について
発酵 について
オオムギ について
穀類 について
高速液体クロマトグラフィー について
ヒドロキシルラジカル について
キレート化合物 について
脂肪族カルボン酸 について
オレフィン化合物 について
不飽和カルボン酸 について
ジカルボン酸 について
総フェノール について
鉄イオン について
エタノール抽出 について
抗酸化活性 について
抗酸化能 について
固体発酵 について
Antrodia camphorata について
solid state fermentation について
antioxidant activity について
total phenolic について
highland barley について
野菜とその加工品 について
芝 について
固体 について
発酵産物 について
抗酸化性 について
分析 について