Liu Cui について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Agricultural Product Processing and Quality Control, Ministry of Agriculture について
Shi Aimin について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Agricultural Product Processing and Quality Control, Ministry of Agriculture について
Liu Hongzhi について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Agricultural Product Processing and Quality Control, Ministry of Agriculture について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Agricultural Product Processing and Quality Control, Ministry of Agriculture について
Wang Qiang について
Institute of Agro-Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Agricultural Product Processing and Quality Control, Ministry of Agriculture について
Zhongguo Shipin Xuebao について
酵素 について
ナンキンマメ について
凍結乾燥 について
最適化 について
超音波 について
多価フェノール について
脂肪族アルコール について
抗酸化活性 について
抽出物 について
予測値 について
抽出率 について
抽出時間 について
超音波支援抽出 について
マイクロ波支援抽出 について
エタノール抽出 について
polyphenols from peanut skin について
screening method について
ultrasound-assisted extraction について
extraction rate について
drying について
植物の生化学 について
超音波 について
支援 について
ポリフェノール類 について
調製 について