Baker Ella J. について
Human Development and Health Academic Unit, Faculty of Medicine, University of Southampton, Southampton, United Kingdom について
Miles Elizabeth A. について
Human Development and Health Academic Unit, Faculty of Medicine, University of Southampton, Southampton, United Kingdom について
Burdge Graham C. について
Human Development and Health Academic Unit, Faculty of Medicine, University of Southampton, Southampton, United Kingdom について
Yaqoob Parveen について
Hugh Sinclair Unit of Human Nutrition, Department of Food and Nutritional Sciences and Institute for Cardiovascular and Metabolic Research, University of Reading, Reading, United Kingdom について
Calder Philip C. について
Human Development and Health Academic Unit, Faculty of Medicine, University of Southampton, Southampton, United Kingdom について
Calder Philip C. について
NIHR Southampton Biomedical Research Centre, University Hospital Southampton NHS Foundation Trust and University of Southampton, Southampton, United Kingdom について
Progress in Lipid Research について
基質 について
ビタミンF について
性差 について
脂質 について
長鎖 について
水産食品 について
ヒト について
ω-3脂肪酸 について
不飽和脂肪酸 について
健康 について
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高濃度 について
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α-リノレン酸 について
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オメガ-3 について
ヒトの健康 について
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脂質の代謝と栄養 について
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ヒト について
植物 について
オメガ-3脂肪酸 について
代謝 について