Zhang Yajie について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Guangdong Provincial Key Laboratory of Tropical Disease Research, School of Public Health and Tropical Medicine, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, P. R. China について
Chen Fengping について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Guangdong Provincial Key Laboratory of Tropical Disease Research, School of Public Health and Tropical Medicine, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, P. R. China について
Chen Jiading について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Guangdong Provincial Key Laboratory of Tropical Disease Research, School of Public Health and Tropical Medicine, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, P. R. China について
Huang Suqun について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Guangdong Provincial Key Laboratory of Tropical Disease Research, School of Public Health and Tropical Medicine, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, P. R. China について
Chen Junbin について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Guangdong Provincial Key Laboratory of Tropical Disease Research, School of Public Health and Tropical Medicine, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, P. R. China について
Huang Jian について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Guangdong Provincial Key Laboratory of Tropical Disease Research, School of Public Health and Tropical Medicine, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, P. R. China について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Guangdong Provincial Key Laboratory of Tropical Disease Research, School of Public Health and Tropical Medicine, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, P. R. China について
Sun Suxia について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Guangdong Provincial Key Laboratory of Tropical Disease Research, School of Public Health and Tropical Medicine, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, P. R. China について
Chu Xinwei について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Guangdong Provincial Key Laboratory of Tropical Disease Research, School of Public Health and Tropical Medicine, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, P. R. China について
Zha Longying について
Department of Nutrition and Food Hygiene, Guangdong Provincial Key Laboratory of Tropical Disease Research, School of Public Health and Tropical Medicine, Southern Medical University, Guangzhou, Guangdong, P. R. China について
Molecular Nutrition & Food Research について
受容体 について
オキシダーゼ について
NADPHオキシダーゼ について
分化 について
マクロファージ について
活性酸素 について
NFκB について
脂質ラフト について
リポ多糖類 について
前処理 について
相互作用 について
炎症 について
脂肪族アミン について
チオール について
脂肪族カルボン酸 について
含硫アミノ酸 について
第一アミン について
アデニンヌクレオチド について
ニコチンアミドヌクレオチド について
Toll様受容体4 について
脂質ラフト/ニコチンアミドアデニンジヌクレオチドりん酸/活性酸素species/Soyasaponin/Toll様受容体4 について
免疫反応一般 について
ホルモン・サイトカイン・生理活性ペプチド一般 について
芳香族単環フェノール類・多価フェノール について
大豆サポニンBb について
反応性酸素種 について
ニコチンアミドアデニンジヌクレオチド について
りん酸 について
NADPH について
オキシダーゼ について
依存性 について
脂質ラフト について
シグナル伝達経路 について
Toll様受容体4 について
TLR4 について
阻害 について