Chen Xiaxia について
Collaborative Innovation Center for Zhejiang Marine High-Efficiency and Healthy Aquaculture, Key Laboratory of Animal Protein Food Deep Processing Technology of Zhejiang Province, School of Marine Science, Ningbo University について
Yang Wenge について
Collaborative Innovation Center for Zhejiang Marine High-Efficiency and Healthy Aquaculture, Key Laboratory of Animal Protein Food Deep Processing Technology of Zhejiang Province, School of Marine Science, Ningbo University について
Lu Liangyu について
Collaborative Innovation Center for Zhejiang Marine High-Efficiency and Healthy Aquaculture, Key Laboratory of Animal Protein Food Deep Processing Technology of Zhejiang Province, School of Marine Science, Ningbo University について
Hu Xiaochao について
Collaborative Innovation Center for Zhejiang Marine High-Efficiency and Healthy Aquaculture, Key Laboratory of Animal Protein Food Deep Processing Technology of Zhejiang Province, School of Marine Science, Ningbo University について
Gao Xile について
Collaborative Innovation Center for Zhejiang Marine High-Efficiency and Healthy Aquaculture, Key Laboratory of Animal Protein Food Deep Processing Technology of Zhejiang Province, School of Marine Science, Ningbo University について
Shipin Kexue について
ヒドロキシルラジカル について
生化学 について
二酸化炭素 について
酸化 について
コラーゲン について
立体構造 について
極性 について
カルボニル基 について
立体配座 について
筋原線維 について
表面疎水性 について
低濃度 について
高濃度 について
生化学的特性 について
筋原線維蛋白質 について
hydroxyl radical について
protein oxidation について
Raman spectroscopy について
Pampus argenteus について
conformation について
食品蛋白質 について
生肉の品質と処理 について
筋原線維蛋白質 について
生化学的特性 について
立体配座 について
ヒドロキシルラジカル について
研究 について