Li Zhuanyu について
Faculty of Food Science and Engineering,Beijing University of Agriculture,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue,Beijing Laboratory of Food Quality and Safety について
Liu Songling について
College of Food Science and Nutritional Engineering,China Agriculture University について
Ren Fazheng について
College of Food Science and Nutritional Engineering,China Agriculture University について
Jin Junhua について
Faculty of Food Science and Engineering,Beijing University of Agriculture,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue,Beijing Laboratory of Food Quality and Safety について
Lu Daxin について
Faculty of Food Science and Engineering,Beijing University of Agriculture,Beijing Key Laboratory of Agricultural Product Detection and Control of Spoilage Organisms and Pesticide Residue,Beijing Laboratory of Food Quality and Safety について
Zhongguo Shipin Xuebao について
酵素活性度 について
ガラクトシダーゼ について
順応 について
耐酸性 について
工業化 について
酸素 について
遺伝子発現 について
酸素欠乏 について
滴定酸度 について
適応性 について
発酵 について
脂肪族アルコール について
脂肪族カルボン酸 について
第二アルコール について
ヒドロキシ酸 について
酵素遺伝子 について
生菌数 について
菌株 について
Lactobacillus paracasei 9 について
domestication について
fermentation propertitys について
domestication mechanism について
食品衛生一般 について
Lactobacillus について
発酵 について
研究 について