Wu Dianhui について
The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Wu Dianhui について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Wu Dianhui について
School of Biotechnology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Li Xiaomin について
The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Li Xiaomin について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Li Xiaomin について
School of Biotechnology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Lu Jian について
The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Lu Jian について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Lu Jian について
School of Biotechnology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Lu Jian について
Industrial Technology Research Institute of Jiangnan University in Suqian, Suqian, China について
Chen Jian について
The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Chen Jian について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Chen Jian について
School of Biotechnology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Xie Guangfa について
School of Biotechnology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Xie Guangfa について
Industrial Technology Research Institute of Jiangnan University in Suqian, Suqian, China について
Xie Guangfa について
National Engineering Research Centre for Chinese Rice Wine, China Shaoxing Rice Wine Group Co. Ltd, Shaoxing, People’s Republic of China について
Zhang Liang について
The Key Laboratory of Industrial Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Zhang Liang について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Zhang Liang について
School of Biotechnology, Jiangnan University, Wuxi, People’s Republic of China について
Journal of the Institute of Brewing について
代謝 について
Saccharomyces cerevisiae について
前駆体 について
中華人民共和国 について
醸造 について
発酵 について
窒素 について
プロモーター領域 について
遺伝子操作 について
酵母菌属 について
ウレア化合物 について
遺伝子組換 について
窒素源 について
紹興酒 について
過剰発現 について
窒素異化代謝産物抑制 について
尿素 について
カルバミン酸エチル について
Saccharomyces cerevisiae について
紹興酒 について
酒類一般 について
ビール について
中国 について
米 について
窒素 について
異化代謝産物抑制 について
工業 について
Saccharomyces について
株 について
欠失 について
過剰発現 について