Zhou Zhilin について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences of the Xuhuai District /Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato,Ministry of Agriculture について
Zhang An について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences of the Xuhuai District /Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato,Ministry of Agriculture について
Tang Jun について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences of the Xuhuai District /Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato,Ministry of Agriculture について
Cao Qinghe について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences of the Xuhuai District /Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato,Ministry of Agriculture について
Zhao Donglan について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences of the Xuhuai District /Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato,Ministry of Agriculture について
Ma Daifu について
Xuzhou Institute of Agricultural Sciences of the Xuhuai District /Key Laboratory of Biology and Genetic Improvement of Sweetpotato,Ministry of Agriculture について
Li Zongyun について
School of Life Sciences, Jiangsu Normal University について
Xinan Nongye Xuebao について
品種 について
細胞膜 について
酸化ストレス について
スクリーニング について
光酸化 について
サツマイモ について
抗酸化能 について
抗酸化活性 について
電解質漏出 について
DPPHアッセイ について
Sweetpotato について
Antioxidative stress について
Methyl viologen について
DPPH について
野菜とその加工品 について
植物の生化学 について
食品の化学・栄養価 について
サツマイモ について
品種 について
酸化ストレス について
同定 について
選別 について