CHEN Ling について
Engineering Research Center of Starch and Protein Deep Processing;Ministry of Education/Institute of Light and Chemical Engineering;College of Light Industry and Food Sciences;South China University of Technology について
HUANG Yanran について
Engineering Research Center of Starch and Protein Deep Processing;Ministry of Education/Institute of Light and Chemical Engineering;College of Light Industry and Food Sciences;South China University of Technology について
LI Xiaoxi について
Engineering Research Center of Starch and Protein Deep Processing;Ministry of Education/Institute of Light and Chemical Engineering;College of Light Industry and Food Sciences;South China University of Technology について
Engineering Research Center of Starch and Protein Deep Processing;Ministry of Education/Institute of Light and Chemical Engineering;College of Light Industry and Food Sciences;South China University of Technology について
Zhongguo Nongye Kexue について
結晶度 について
澱粉 について
キャラクタリゼーション について
X線回折分析 について
化工澱粉 について
結晶形態 について
赤外分光法 について
結晶構造 について
架橋度 について
エステル化 について
赤外スペクトル について
脂肪酸 について
薬物 について
凝集構造 について
面積比 について
Infrared spectrometry について
Starch について
Crystal structure について
多糖類 について
改質澱粉 について
結晶構造 について
赤外スペクトル について
応用 について
研究 について