Hu Yichen について
School of Pharmacy and Bioengineering, Chengdu University, Chengdu 610106, PR China について
Hu Yichen について
Key Laboratory of Bioactive Substances and Resources Utilization of Chinese Herbal Medicine, Ministry of Education, Institute of Medicinal Plant Development, Chinese Academy of Medical Sciences, Peking Union Medical College, Beijing 100193, PR China について
Zhang Jinming について
School of Pharmacy, Chengdu University of Traditional Chinese Medicine, Chengdu 611137, PR China について
Kong Weijun について
Key Laboratory of Bioactive Substances and Resources Utilization of Chinese Herbal Medicine, Ministry of Education, Institute of Medicinal Plant Development, Chinese Academy of Medical Sciences, Peking Union Medical College, Beijing 100193, PR China について
Zhao Gang について
School of Pharmacy and Bioengineering, Chengdu University, Chengdu 610106, PR China について
Yang Meihua について
Key Laboratory of Bioactive Substances and Resources Utilization of Chinese Herbal Medicine, Ministry of Education, Institute of Medicinal Plant Development, Chinese Academy of Medical Sciences, Peking Union Medical College, Beijing 100193, PR China について
Food Chemistry について
菌糸 について
ウコン について
in vitro実験 について
胞子形成 について
真菌類 について
抗真菌作用 について
細胞膜 について
アフラトキシン について
抗真菌薬 について
マイコトキシン について
ミトコンドリア について
精油 について
Aspergillus について
Aspergillus flavus について
ポリエン について
ステロール について
脂環式アルコール について
第二アルコール について
黄色麹菌 について
Aspergillus flavus について
ウコン について
精油 について
抗真菌 について
アフラトキシン について
精油,香料 について
食品添加剤 について
食用油脂,マーガリン について
食品の汚染 について
食品の化学・栄養価 について
その他の汚染原因物質 について
微生物形態学・分類学 について
果実とその加工品 について
エルゴステロール について
Aspergillus について
ウコン について
Curcuma について
精油 について
抗真菌性 について
アフラトキシン について