Kamiloglu Senem について
Laboratory of Food Chemistry and Human Nutrition (nutriFOODchem), Faculty of Bioscience Engineering, Department of Food Safety and Food Quality, Ghent University, Ghent, Belgium について
Kamiloglu Senem について
Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Department of Food Engineering, Istanbul Technical University, Maslak, Istanbul, Turkey について
Grootaert Charlotte について
Laboratory of Food Chemistry and Human Nutrition (nutriFOODchem), Faculty of Bioscience Engineering, Department of Food Safety and Food Quality, Ghent University, Ghent, Belgium について
Capanoglu Esra について
Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Department of Food Engineering, Istanbul Technical University, Maslak, Istanbul, Turkey について
Ozkan Ceren について
Laboratory of Food Chemistry and Human Nutrition (nutriFOODchem), Faculty of Bioscience Engineering, Department of Food Safety and Food Quality, Ghent University, Ghent, Belgium について
Ozkan Ceren について
Faculty of Chemical and Metallurgical Engineering, Department of Food Engineering, Istanbul Technical University, Maslak, Istanbul, Turkey について
Smagghe Guy について
Faculty of Bioscience Engineering, Department of Crop Protection, Ghent University, Ghent, Belgium について
Raes Katleen について
Faculty of Bioscience Engineering, Department of Industrial Biological Science, Ghent University, Kortrijk, Belgium について
Van Camp John について
Laboratory of Food Chemistry and Human Nutrition (nutriFOODchem), Faculty of Bioscience Engineering, Department of Food Safety and Food Quality, Ghent University, Ghent, Belgium について
Molecular Nutrition & Food Research について
炎症 について
インターロイキン8 について
Caco2細胞 について
消化 について
MCP-1 について
内皮 について
ダウンレギュレーション について
アントシアニン について
TNFα について
多価フェノール について
共培養 について
内皮細胞 について
炎症マーカー について
ICAM-1 について
炎症反応 について
アントシアニン について
in vitro消化 について
フェノール酸 について
炎症誘発性マーカー について
経上皮輸送 について
細胞生理一般 について
食品の化学・栄養価 について
血管系 について
腸 について
Caco-2 について
内皮 について
細胞 について
共培養 について
モデル について
黒色 について
ニンジン について
Daucus について
ポリフェノール について
抗炎症 について
可能性 について