Cai Luyun について
College of Food Science and Technology,Bohai University,Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Song Yanyan について
College of Food Science and Technology,Bohai University,Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Bu Jianwen について
Department of Food Science and Engineering,Shandong Agriculture and Engineering University について
Feng Jianhui について
College of Food Science and Technology,Bohai University,Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Lv Yanfang について
College of Food Science and Technology,Bohai University,Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Li Jianrong について
College of Food Science and Technology,Bohai University,Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Shipin Gongye Keji について
ゲル化 について
ゼラチン について
乳化 について
毒性 について
機能特性 について
機能性 について
薄膜形成 について
特異性 について
fish gelatin について
functional properties について
modification について
application について
食品蛋白質 について
食品の品質 について
魚 について
研究 について
進展 について