Zhao Di について
College of Chemistry, Chemical Engineering and Biotechnology, Donghua University, Shanghai 201620, PR China について
Shi Xiaodi について
College of Chemistry, Chemical Engineering and Biotechnology, Donghua University, Shanghai 201620, PR China について
Liu Tianqun について
College of Chemistry, Chemical Engineering and Biotechnology, Donghua University, Shanghai 201620, PR China について
Lu Xihua について
College of Chemistry, Chemical Engineering and Biotechnology, Donghua University, Shanghai 201620, PR China について
Lu Xihua について
State Key Laboratory for Modification of Chemical Fibers and Polymer Materials, College of Materials Science and Engineering, Donghua University, Shanghai 201620, PR China について
Qiu Gao について
State Key Laboratory for Modification of Chemical Fibers and Polymer Materials, College of Materials Science and Engineering, Donghua University, Shanghai 201620, PR China について
Shea Kenneth J. について
Department of Chemistry, University of California, Irvine, CA 92697, USA について
Carbohydrate Polymers について
界面活性剤 について
温度感受性 について
体温 について
水溶液 について
反応時間 について
重合 について
粒径 について
インスリン について
pH感受性 について
徐放 について
薬物負荷 について
LCST について
ナノゲル について
徐放性 について
界面活性剤を用いない について
Nanogels について
pH感受性 について
温度感度 について
制御された放出 について
多糖類 について
インシュリン について
放出 について
界面活性剤 について