Geng Ping について
College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Food Science Research Institute; Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Bohai University について
College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Food Science Research Institute; Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Bohai University について
Zhu Danshi について
College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Food Science Research Institute; Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Bohai University, Engineering and Technology Research Center of Food Preservation, Processing and Safety Control of Liaoning Province について
He Yutang について
College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Food Science Research Institute; Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Bohai University について
College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Food Science Research Institute; Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Bohai University について
College of Chemistry, Chemical Engineering and Food Safety, Food Science Research Institute; Food Safety Key Lab of Liaoning Province, Bohai University について
Zhongguo Shipin Xuebao について
弾性係数 について
パイナップル について
凝固 について
機械的性質 について
酵素 について
粘度 について
保水性 について
ゲル化 について
乳酸菌 について
酵素活性度 について
微細構造 について
ゲル について
塩化マグネシウム について
豆乳 について
ゲル強度 について
bromelain について
soymilk gel について
texture について
microstructure について
野菜とその加工品 について
豆乳 について
機械的性質 について
保水力 について
微細構造 について
パイナップル について
研究 について