Ni Jiancong について
Ministry of Education Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou 350116, China について
Ni Jiancong について
Department of Chemistry and Environment Science, Fujian Province University Key Laboratory of Analytical Science, Minnan Normal University, Zhangzhou 363000, China について
Wang Qingxiang について
Department of Chemistry and Environment Science, Fujian Province University Key Laboratory of Analytical Science, Minnan Normal University, Zhangzhou 363000, China について
Yang Weiqiang について
Ministry of Education Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou 350116, China について
Zhao Mengmeng について
Ministry of Education Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou 350116, China について
Zhang Ying について
Ministry of Education Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou 350116, China について
Guo Longhua について
Ministry of Education Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou 350116, China について
Qiu Bin について
Ministry of Education Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou 350116, China について
Lin Zhenyu について
Ministry of Education Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou 350116, China について
Yang Huang-Hao について
Ministry of Education Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Fujian Provincial Key Laboratory of Analysis and Detection for Food Safety, Department of Chemistry, Fuzhou University, Fuzhou 350116, China について
Biosensors & Bioelectronics について
検出限界 について
高感度 について
バイオセンサ について
フェロセン について
腫瘍細胞 について
一本鎖DNA について
再現性 について
電気化学 について
小分子 について
DNA【核酸】 について
特異性 について
ITO電極 について
電極表面 について
固定化 について
葉酸受容体 について
固定化フリー について
電気化学的バイオセンサ について
葉酸受容体 について
癌細胞 について
末端保護 について
核酸一般 について
分析機器 について
生化学的分析法 について
電気化学反応 について
癌細胞 について
葉酸受容体 について
固定化 について
電気化学 について
バイオセンサ について