Sun Zhimin について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, College of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, PR China について
Shi Changgu について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, College of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, PR China について
Wang Xiangyang について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, College of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, PR China について
Fang Qiang について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, College of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, PR China について
Huang Jianying について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, College of Food Science and Biotechnology, Zhejiang Gongshang University, Hangzhou 310018, PR China について
Carbohydrate Polymers について
抗真菌作用 について
水溶性 について
元素分析 について
キトサン について
最小発育阻止濃度 について
黄色ぶどう球菌 について
熱重量分析 について
抗細菌作用 について
真菌類 について
キャラクタリゼーション について
菌糸 について
ゲル浸透クロマトグラフィー について
スルホン化 について
走査電子顕微鏡法 について
キトサン について
抗菌活性 について
走査型電子顕微鏡観察 について
Arthrinium sacchari。 について
多糖類 について
スルホン化 について
キトサン について
記述 について
抗菌活性 について