State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, China について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, China について
Wang N. について
School of Business, Jiangnan University, Wuxi, China について
Kangyuan Dairy Co., Ltd., Yangzhou University, Yangzhou, China について
Fang D. について
Kangyuan Dairy Co., Ltd., Yangzhou University, Yangzhou, China について
Jiang T. について
Jiangsu Wecare Biotechnology co., Ltd, Wujiang, China について
Fang S. について
Jiangsu Wecare Biotechnology co., Ltd, Wujiang, China について
Zhao J. について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, China について
Zhao J. について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, China について
Zhang H. について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, China について
Zhang H. について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, China について
Wang G. について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, China について
Wang G. について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, China について
Chen W. について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, China について
Chen W. について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, China について
Chen W. について
Beijing Innovation Centre of Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University (BTBU), Beijing, China について
Journal of Applied Microbiology について
経口投与 について
インスリン抵抗性 について
治療法 について
高脂肪食 について
血糖 について
Lactobacillus plantarum について
炎症 について
低血糖症 について
2型糖尿病 について
in vitro実験 について
高血糖症 について
グルタチオンペルオキシダーゼ について
α-グルコシダーゼ について
グルコシダーゼ について
脂肪族アミン について
チオール について
脂肪族カルボン酸 について
トリペプチド について
含硫アミノ酸 について
抗酸化剤 について
炎症 について
レプチン について
マロンジアルデヒド について
ストレプトゾトシン について
2型糖尿病 について
α-グルコシダーゼ について
微生物生理一般 について
代謝と栄養 について
高脂肪食 について
ストレプトゾトシン について
誘発 について
2型糖尿病 について
マウス について
高血糖 について
インスリン抵抗性 について
Lactobacillus について