State Key Laboratory of Microbial Technology, School of Life Science, Shandong University, Jinan 250100, Shandong, PR China について
Wang Mingyu について
State Key Laboratory of Microbial Technology, School of Life Science, Shandong University, Jinan 250100, Shandong, PR China について
Liu Yuqing について
Shandong Key Laboratory of Animal Disease Control and Breeding, Institute of Animal Science and Veterinary Medicine, Shandong Academy of Agricultural Sciences, Jinan 250100, Shandong, PR China について
Wang Xinhua について
School of Environmental Science and Engineering, Shandong University, Jinan 250100, Shandong, PR China について
Wang Yunkun について
School of Environmental Science and Engineering, Shandong University, Jinan 250100, Shandong, PR China について
Lu Jinxing について
State Key Laboratory for Infectious Disease Prevention and Control, National Institute for Communicable Disease Control and Prevention, Chinese Center for Disease Control and Prevention, Beijing 102206, PR China について
State Key Laboratory of Microbial Technology, School of Life Science, Shandong University, Jinan 250100, Shandong, PR China について
International Journal of Food Microbiology について
ブロイラー について
プラスミド について
キャラクタリゼーション について
β-ラクタマーゼ について
ヒト について
系統発生 について
薬物耐性 について
クローン について
肺炎桿菌 について
多剤耐性 について
クラス1インテグロン について
インテグロン について
耐性遺伝子 について
分離株 について
分離菌 について
基質特異性拡張型β-ラクタマーゼ について
Klebsiella pneumoniae について
インテグロン について
ISCR1 について
多座位配列タイピング について
プラスミド媒介性キノロン耐性 について
遺伝子の構造と化学 について
食品の汚染 について
ニワトリ について
ブロイラー について
Klebsiella属 について
抗菌剤 について
耐性 について
特性化 について