Alexopoulos A. について
Democritus University of Thrace, Department of Agricultural Development, Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, 193 Pandazidou Str., Orestiada GR68200, Greece について
Plessas S. について
Democritus University of Thrace, Department of Agricultural Development, Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, 193 Pandazidou Str., Orestiada GR68200, Greece について
Kourkoutas Y. について
Democritus University of Thrace, Department of Molecular Biology & Genetics, Laboratory of Applied Microbiology & Biotechnology, Dragana University Campus, Alexandroupolis GR68100, Greece について
Stefanis C. について
Democritus University of Thrace, Department of Agricultural Development, Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, 193 Pandazidou Str., Orestiada GR68200, Greece について
Vavias S. について
Democritus University of Thrace, Department of Agricultural Development, Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, 193 Pandazidou Str., Orestiada GR68200, Greece について
Voidarou C. について
Democritus University of Thrace, Department of Agricultural Development, Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, 193 Pandazidou Str., Orestiada GR68200, Greece について
Mantzourani I. について
Democritus University of Thrace, Department of Agricultural Development, Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, 193 Pandazidou Str., Orestiada GR68200, Greece について
Bezirtzoglou E. について
Democritus University of Thrace, Department of Agricultural Development, Laboratory of Microbiology, Biotechnology and Hygiene, 193 Pandazidou Str., Orestiada GR68200, Greece について
International Journal of Food Microbiology について
オゾン処理 について
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