Ferrao L.L. について
Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro (UFRRJ), Departamento de Tecnologia de Alimentos (DTA), Seropedica, 23890-000, Rio de Janeiro, Brazil について
Silva E.B. について
Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro (UFRRJ), Departamento de Tecnologia de Alimentos (DTA), Seropedica, 23890-000, Rio de Janeiro, Brazil について
Silva H.L.A. について
Universidade Federal Fluminense (UFF), Faculdade de Medicina Veterinaria, 24230-340 Niteroi, Rio de Janeiro, Brazil について
Silva R. について
Instituto Federal de Educacao, Ciencia e Tecnologia do Rio de Janeiro (IFRJ), Departamento de Alimentos, Rua Senador Furtado, 171, 20270-021, Rio de Janeiro, Maracana, Brazil について
Mollakhalili N. について
Shahid Beheshti University of Medical Sciences, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, Department of Food Science and Technology, 19395-4741, Tehran, Iran について
Granato Daniel について
Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG), Departamento de Engenharia de Alimentos, Av. Carlos Cavalcanti, 4748, 84030-900 Ponta Grossa, Brazil について
Freitas M.Q. について
Universidade Federal Fluminense (UFF), Faculdade de Medicina Veterinaria, 24230-340 Niteroi, Rio de Janeiro, Brazil について
Silva M.C. について
Instituto Federal de Educacao, Ciencia e Tecnologia do Rio de Janeiro (IFRJ), Departamento de Alimentos, Rua Senador Furtado, 171, 20270-021, Rio de Janeiro, Maracana, Brazil について
Raices R.S.L. について
Instituto Federal de Educacao, Ciencia e Tecnologia do Rio de Janeiro (IFRJ), Departamento de Alimentos, Rua Senador Furtado, 171, 20270-021, Rio de Janeiro, Maracana, Brazil について
Padilha M.C. について
Universidade Federal do Rio de Janeiro, Instituto de Quimica (IQ), Laboratorio de Apoio ao Desenvolvimento Tecnologico (LADETEC), 21949-900, Rio de Janeiro, Brazil について
Zacarchenco P.B. について
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL), Centro de Pesquisa e Desenvolvimento de Laticinios (TECNOLAT), Avenida Brasil, 2880, Jardim Chapadao, 13070-178 Campinas, SP, Brazil について
Barbosa M.I.M.J. について
Universidade Federal Rural do Rio de Janeiro (UFRRJ), Departamento de Tecnologia de Alimentos (DTA), Seropedica, 23890-000, Rio de Janeiro, Brazil について
Mortazavian A.M. について
Shahid Beheshti University of Medical Sciences, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, Department of Food Science and Technology, 19395-4741, Tehran, Iran について
Cruz A.G. について
Instituto Federal de Educacao, Ciencia e Tecnologia do Rio de Janeiro (IFRJ), Departamento de Alimentos, Rua Senador Furtado, 171, 20270-021, Rio de Janeiro, Maracana, Brazil について
Food Research International について
ナトリウム について
酪農 について
プロセスチーズ について
乳製品 について
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食品 について
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