Yi Jianyong について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Feng Haihong について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Feng Haihong について
College of Food Science Technology, Hebei Normal University of Science and Technology, Changli 066600, China について
Bi Jinfeng について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Zhou Linyan について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Zhou Mo について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Science (CAAS), Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture, Beijing 100193, China について
Cao Jiankang について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
College of Food Science Technology, Hebei Normal University of Science and Technology, Changli 066600, China について
Postharvest Biology and Technology について
硬度 について
高圧 について
細胞壁 について
細胞接着 について
酵素活性化 について
生理学 について
アスパラガス について
ペクチン について
加工時間 について
代謝異常 について
検疫 について
若茎 について
収穫後処理 について
植物検疫 について
高静水圧 について
呼吸 について
膜透過性 について
硬さ について
Microstructure について
細胞壁多糖類 について
メトキシル化の程度 について
果実とその加工品 について
高静水圧 について
誘起 について
生理 について
アスパラガス について
芽 について
物理 について
損傷 について