Hiroko MORIWAKI, Miwako TSUNEMATU, Masayuki KAKEHASHI. Effects of Physical Function, Nutrition, and Oral Function Improvement Program for Community-dwelling Frail Elderly Subjjects. Japanese Journal of Health, Fitness and Nutrition. 2017. 22. 1. 36-44
宮本,博子, 佐々木,慧, 森脇,弘子, 谷本,昌太. 中学校家庭科「食生活」分野における味噌を教材とした伝統文化の継承と創造および生活の科学的な理解を深めるための実践的・体験的な授業の効果-Effectiveness of Practical Experiential Class for Inheriting and Creating Traditional Culture and Deeping Scientific Understanding of Life Using Miso as a Teaching Material in the Junior High School Home Economics Course“ Food Life”. 県立広島大学地域創生学部紀要. 2022. 1. 13-24
森脇 弘子, 小林 佑希実, 古川 香歩. 大学生の野菜摂取量向上を目的とした料理教室とメールを用いた情報提供が食生活に与える影響. 県立広島大学人間文化学部紀要 = Bulletin of the Faculty of Human Culture and Science, Prefectural University of Hiroshima. 2021. 16. 11-20