Zhang Jing について
Key Laboratory of Ministry of Education for Tea Science, Hunan Agricultural University について
Huang Jian’an について
Key Laboratory of Ministry of Education for Tea Science, Hunan Agricultural University, National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients, Collaborative Innovation Center of Utilization of Functional Ingredients from Botanicals について
Cai Shuxian について
Key Laboratory of Ministry of Education for Tea Science, Hunan Agricultural University について
Yi Xiaoqin について
Key Laboratory of Ministry of Education for Tea Science, Hunan Agricultural University について
Liu Jianjun について
Key Laboratory of Ministry of Education for Tea Science, Hunan Agricultural University について
Wang Yingzi について
Key Laboratory of Ministry of Education for Tea Science, Hunan Agricultural University について
Tian Lili について
Key Laboratory of Ministry of Education for Tea Science, Hunan Agricultural University について
Liu Zhonghua について
Key Laboratory of Ministry of Education for Tea Science, Hunan Agricultural University, National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients, Collaborative Innovation Center of Utilization of Functional Ingredients from Botanicals について
Chaye Kexue について
グリコシル化 について
Alzheimer病 について
蛍光 について
アミロイド について
保護作用 について
ヒト について
凝集 について
β構造 について
血清 について
神経芽腫 について
エノール について
芳香族ケトン について
酸素複素環化合物 について
多価フェノール について
エノン について
芳香族縮合化合物 について
ヒドロキシケトン について
SH-SY5Y細胞 について
細胞生存率 について
酸化障害 について
EGCG について
theaflavins について
amyloid-β 1-42 について
advanced glycation end products について
SH-SY5Y cells について
SAMP8 mice について
酵素一般 について
細胞生理一般 について
生物学的機能 について
テアフラビン について
EGCG について
アミロイド について
誘導 について
神経細胞 について
酸化損傷 について
阻害 について