Sabike Islam Ibrahim について
Department of Veterinary Sciences, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Sabike Islam Ibrahim について
Department of Food Control, Faculty of Veterinary Medicine, Benha University, Egypt について
Uemura Ryoko について
Department of Veterinary Sciences, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Uemura Ryoko について
Center for Animal Disease Control, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Kirino Yumi について
Center for Animal Disease Control, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Mekata Hirohisa について
Center for Animal Disease Control, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Mekata Hirohisa について
Organization for Promotion of Tenure Track, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Sekiguchi Satoshi について
Department of Veterinary Sciences, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Sekiguchi Satoshi について
Center for Animal Disease Control, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Farid Ayman Samir について
Department of Clinical Pathology, Faculty of Veterinary Medicine, Benha University, Egypt について
Goto Yoshitaka について
Department of Veterinary Sciences, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Goto Yoshitaka について
Center for Animal Disease Control, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Horii Yoichiro について
Department of Veterinary Sciences, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Horii Yoichiro について
Center for Animal Disease Control, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Yamazaki Wataru について
Department of Veterinary Sciences, Faculty of Agriculture, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Yamazaki Wataru について
Center for Animal Disease Control, University of Miyazaki, Miyazaki, Japan について
Food Control について
Campylobacter jejuni について
スクリーニング について
Campylobacter について
食物連鎖 について
培養 について
罹患率 について
ブロイラー について
食中毒 について
屠殺 について
盲腸 について
季節的変動 について
発生率 について
特異性 について
出現率 について
日本人 について
食中毒 について
有病率 について
Campylobacter について
季節変化 について
ブロイラーニワトリ盲腸 について
ランプ について
食品の汚染 について
生肉の品質と処理 について
培養 について
ブロイラー について
ニワトリ について
盲腸 について
Campylobacter について
評価 について