Branciari Raffaella について
Department of Veterinary Medicine, University of Perugia, Perugia, Italy について
Balzano Michele について
Department of Agricultural, Food and Environmental Sciences, Polytechnic University Marche, Ancona, Italy について
Pacetti Deborah について
Department of Agricultural, Food and Environmental Sciences, Polytechnic University Marche, Ancona, Italy. d.pacetti@univpm.it について
Trabalza-Marinucci Massimo について
Department of Veterinary Medicine, University of Perugia, Perugia, Italy について
Della Casa Giacinto について
Council for Agricultural Research and Economics Research Unit for Swine Husbandry, San Cesario sul Panaro, Italy について
Miraglia Dino について
Department of Veterinary Medicine, University of Perugia, Perugia, Italy について
Capotorti Andrea について
Department of Mathematics and Computer Sciences, University of Perugia, Perugia, Italy について
Frega Natale G. について
Department of Agricultural, Food and Environmental Sciences, Polytechnic University Marche, Ancona, Italy について
Ranucci David について
Department of Veterinary Medicine, University of Perugia, Perugia, Italy について
European Journal of Lipid Science and Technology について
肉製品 について
脂肪酸 について
付加価値 について
消費者 について
豚肉 について
微生物 について
共役リノール酸 について
微生物学 について
異性体 について
嗜好性 について
化学組成 について
健康 について
飽和脂肪酸 について
酸化安定性 について
官能特性 について
油脂の性質 について
脂質の代謝と栄養 について
ブタ について
食餌 について
CLA について
補給 について
微生物学 について
官能的特性 について
肉 について
酸化安定性 について