Jin Peng について
College of Chemical Engineering and Materials Science, Tianjin University of Science and Technology, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology,Ministry of Education について
Dang Aili について
Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology,Ministry of Education, College of Biotechnology,Tianjin University of Science and Technology について
Lei Xiangnan について
Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology,Ministry of Education, College of Biotechnology,Tianjin University of Science and Technology について
Suren Singh について
Department of Biotechnology & Food Technology,Faculty of Applied Sciences, Durban University of Technology について
Liu Xiaoguang について
College of Chemical Engineering and Materials Science, Tianjin University of Science and Technology, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology,Ministry of Education について
Wang Zhengxiang について
College of Chemical Engineering and Materials Science, Tianjin University of Science and Technology, Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology,Ministry of Education について
Lu Fuping について
Key Laboratory of Industrial Fermentation Microbiology,Ministry of Education, College of Biotechnology,Tianjin University of Science and Technology について
Shipin Gongye Keji について
分子生物学 について
南アフリカ共和国 について
熱分解 について
乳化 について
リパーゼ について
菜種油 について
基質特異性 について
最適条件 について
大豆油 について
オリーブ油 について
菌株 について
酵素学 について
菌類 について
微生物 について
真菌類 について
lipase について
heat-resistance について
alkali-resistance について
substrate specificity について
enzymatic characteristics について
酵素一般 について
リパーゼ について
真菌 について
スクリーニング について
酵素学 について