Ma Huanhuan について
College of Food Science and Technology,Bohai UniversityFood Safety Key Lab of Liaoning Province National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Lv Xinran について
College of Biology Science and Technology,Beijing Forest University について
Lin Yang について
College of Food Science and Technology,Bohai UniversityFood Safety Key Lab of Liaoning Province National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Sun Mengtong について
College of Food Science and Technology,Bohai UniversityFood Safety Key Lab of Liaoning Province National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Bai Fengling について
College of Food Science and Technology,Bohai UniversityFood Safety Key Lab of Liaoning Province National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Li Jianrong について
College of Food Science and Technology,Bohai UniversityFood Safety Key Lab of Liaoning Province National & Local Joint Engineering Research Center of Storage,Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Shipin Gongye Keji について
抗細菌作用 について
緑膿菌 について
バクテリオシン について
生理学 について
トリプシン について
走査電子顕微鏡 について
蛍光菌 について
乳酸菌 について
プロテイナーゼ について
蛍光 について
熱安定性 について
パパイン について
腸内細菌 について
アルカリ性プロテアーゼ について
菌株 について
Pseudomonas fluorescens について
Lactobacillus sakei LY1 - 6 について
marine fish intestine について
screening について
seafood preservative について
肉製品 について
Lu について
腸 について
Lactobacillus について
蛍光 について
緑膿菌 について
阻害作用 について
研究 について