Zhu Lijie について
College of Food Science and Technology,Bohai University,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Fang Yiyuan について
College of Food Science and Technology,Bohai University,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Chen Yanjie について
College of Food Science and Technology,Bohai University,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Liu Xiuying について
College of Food Science and Technology,Bohai University,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Wang Bo について
College of Food Science and Technology,Bohai University,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
College of Food Science and Technology,Bohai University,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
He Yutang について
College of Food Science and Technology,Bohai University,National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
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Shipin Gongye Keji について
乳酸菌 について
粘度 について
ホエー について
タンパク質分解 について
発酵 について
冷蔵 について
基質 について
遊離アミノ酸 について
キャラクタリゼーション について
発芽 について
発酵乳 について
菌株 について
レオロジー特性 について
生菌数 について
発芽玄米 について
Lactobacillus について
co-culture について
germinated brown rice milk について
properties について
微生物学(ウイルス以外)一般 について
チーズ について
運動器系の基礎医学 について
微生物生理一般 について
乳製品 について
発芽玄米 について
乳酸菌 について
発酵 について
研究 について