Etxeberria Usune について
Department of Nutrition, Food Science and Physiology, and Centre for Nutrition Research University of Navarra, Pamplona, Spain について
Hijona Elizabeth について
Department of Gastroenterology, Donostia Hospital and Biodonostia Institute, University of the Basque Country (UPV/EHU), San Sebastian, Spain について
Hijona Elizabeth について
CIBER Hepatic and Digestive Pathologies (CIBERehd), Institute of Health Carlos III, Madrid, Spain について
Aguirre Leixuri について
CIBER Obesity and Physiopathology of Nutrition (CIBERobn), Institute of Health Carlos III, Madrid, Spain について
Aguirre Leixuri について
Nutrition and Obesity Group, Department of Nutrition and Food Sciences, Faculty of Pharmacy, University of the Basque Country (UPV/EHU) and Lucio Lascaray Research Centre, Vitoria, Spain について
Milagro Fermin I. について
Department of Nutrition, Food Science and Physiology, and Centre for Nutrition Research University of Navarra, Pamplona, Spain について
Milagro Fermin I. について
CIBER Obesity and Physiopathology of Nutrition (CIBERobn), Institute of Health Carlos III, Madrid, Spain について
Bujanda Luis について
Department of Gastroenterology, Donostia Hospital and Biodonostia Institute, University of the Basque Country (UPV/EHU), San Sebastian, Spain について
Bujanda Luis について
CIBER Hepatic and Digestive Pathologies (CIBERehd), Institute of Health Carlos III, Madrid, Spain について
Rimando Agnes M. について
United States Department of Agriculture, Agricultural Research Service Natural Products Utilization Research Unit, University, MS, USA について
Martinez Jose Alfredo について
Department of Nutrition, Food Science and Physiology, and Centre for Nutrition Research University of Navarra, Pamplona, Spain について
Martinez Jose Alfredo について
CIBER Obesity and Physiopathology of Nutrition (CIBERobn), Institute of Health Carlos III, Madrid, Spain について
Portillo Maria P. について
CIBER Obesity and Physiopathology of Nutrition (CIBERobn), Institute of Health Carlos III, Madrid, Spain について
Portillo Maria P. について
Nutrition and Obesity Group, Department of Nutrition and Food Sciences, Faculty of Pharmacy, University of the Basque Country (UPV/EHU) and Lucio Lascaray Research Centre, Vitoria, Spain について
Molecular Nutrition & Food Research について
体重 について
腸内微生物 について
肥満 について
代謝 について
細菌 について
ムチン について
経口投与 について
腸内細菌 について
Akkermansia muciniphila について
Firmicutes について
腸内フローラ について
抗肥満作用 について
健康 について
腸内共生バランス失調 について
Akkermansia について
インシュリン感受性 について
Odoribacter について
ポリフェノール について
Verrucomicrobia について
食品の化学・栄養価 について
プテロスチルベン について
肥満 について
腸内微生物 について
組成 について
プテロスチルベン について
誘導 について