Xu Huanhuan について
Faculty of Food Science and Technology, Yunnan Agricultural University,Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education,Tea Research Center of Yunnan について
Liu Titi について
Faculty of Food Science and Technology, Yunnan Agricultural University,Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education,Tea Research Center of Yunnan について
Wang Sumin について
Faculty of Food Science and Technology, Yunnan Agricultural University,Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education,Tea Research Center of Yunnan について
Huang Yewei について
Faculty of Food Science and Technology, Yunnan Agricultural University,Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education,Tea Research Center of Yunnan について
Liu Huarong について
Tea Research Center of Yunnan について
Wang Xuanjun について
Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education, Yunnan Agricultural University,Tea Research Center of Yunnan,State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Bio-Resources in Yunnan について
Sheng Jun について
Key Laboratory of Pu-er Tea Science, Ministry of Education, Yunnan Agricultural University,Tea Research Center of Yunnan,State Key Laboratory for Conservation and Utilization of Bio-Resources in Yunnan について
Xinan Nongye Xuebao について
乳化 について
起泡 について
脂質 について
紅茶 について
品質 について
緑茶 について
物理化学 について
起泡性 について
白茶 について
プーアル茶 について
比較分析 について
茶葉 について
比較研究 について
乳化性 について
Tea について
Foamability について
Emulsibility について
Comparison について
アルカロイドし好飲料 について
食品の分析 について
茶 について
起泡性 について
乳化性 について
研究 について