Huang Fei について
Sericultural & Agri-food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Zhang Ruifen について
Sericultural & Agri-food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Liu Yang について
Sericultural & Agri-food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Xiao Juan について
Sericultural & Agri-food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Su Dongxiao について
Sericultural & Agri-food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Yi Yang について
College of Food Science & Engineering, Wuhan Polytechnic University, Wuhan 430023, PR China について
Wang Guangjin について
College of Chemistry and Materials Science, Hubei Engineering University, Xiaogan 432000, PR China について
Wei Zhencheng について
Sericultural & Agri-food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Zhang Mingwei について
Sericultural & Agri-food Research Institute, Guangdong Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Functional Foods, Ministry of Agriculture, Guangdong Key Laboratory of Agricultural Products Processing, Guangzhou 510610, PR China について
Carbohydrate Polymers について
インターフェロンγ について
分子量 について
立体配座 について
インターロイキン6 について
水溶性 について
分泌 について
キャラクタリゼーション について
細胞増殖 について
多糖類 について
腸管免疫 について
化学構造 について
半屈曲性 について
分岐構造 について
免疫調節活性 について
腸間膜リンパ節 について
レイシパルプ について
多糖類画分 について
構造的特徴 について
腸間膜リンパ節細胞 について
免疫調節活性 について
多糖類 について
特性化 について
腸間膜リンパ節 について
レイシ について
パルプ について
多糖類 について
画分 について
免疫調節活性 について
細胞 について