Xu Yongxia について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Zhao Jiamei について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Liu Ying について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Zhang Chaomin について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Zhu Danshi について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Zhong Keli について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Li Jianrong について
College of Food Science and Technology, Bohai University, Food Safety Key Lab of Liaoning Province, National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products について
Zhongguo Shipin Xuebao について
主成分分析 について
アルコール について
固相抽出 について
アルデヒド について
魚肉 について
ケトン について
揮発分 について
脂肪族アルコール について
脂環式炭化水素 について
オレフィン化合物 について
架橋化合物 について
三環セスキテルペン について
芳香族ケトン について
脂肪族アルデヒド について
対照群 について
sea bass について
volatile compounds について
ultra high pressure について
PCA について
野菜とその加工品 について
有機化合物の各種分析 について
1-ヘプタノール について
(Z)-2-ペンテン-1-オール について
1-オクテン-3-オール について
(E)-2-ペンテン-1-オール について
アセトフェノン について
スズキ について
揮発性成分 について
高圧処理 について