Zhang Jiachan について
College of Food Engineering and Biotechnology, Tianjin University of Science and Technology について
Wang Changtao について
Beijing Key Laboratory of Plant Resources Research and Development,School of Science of Beijing Technology and Business University, Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health について
Sun Baoguo について
Beijing Key Laboratory of Plant Resources Research and Development,School of Science of Beijing Technology and Business University, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients について
Qu Youge について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health,Beijing Technology and Business University について
Shipin Gongye Keji について
酸化防止 について
最適化 について
ヒドロキシルラジカル について
芳香族ニトロ化合物 について
ヒドラジルラジカル について
多価フェノール について
ピリリウム について
芳香族縮合化合物 について
抑制効果 について
MTT法 について
ラジカル捕捉活性 について
抽出物 について
細胞活性 について
proanthocyanidins extracted from sea buckthorn(Hippophae rhamnoides L) seed residues について
antioxidant activity について
cell viability について
植物の生化学 について
食品の化学・栄養価 について
プロアントシアニジン について
プロアントシアニジン について
調製 について
酸化 について
細胞活性 について
評価 について