Liu Qingqing について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics について
Zhang Weina について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics について
Liu Qin について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics について
Shipin Gongye Keji について
構造活性相関 について
水素 について
酸化防止 について
グリコシド について
フラボノイド について
酸化 について
ヒドロキシ基 について
芳香族ニトロ化合物 について
ヒドラジルラジカル について
酸素複素環化合物 について
多価フェノール について
芳香族縮合化合物 について
ヒドロキシケトン について
ヒドロキシル基 について
抗酸化能 について
ORAC法 について
抗酸化活性 について
flavonoids について
chemical antioxidant activity について
cellular antioxidant activity について
structure-activity relationship について
ピランの縮合誘導体 について
植物の生化学 について
食品の化学・栄養価 について
フラボノイド について
抗酸化活性 について
構造活性相関 について