Ye Jianghua について
Fujian Provincial Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, Fujian Agriculture and Forestry University について
Wang Haibin について
College of Life Sciences, Longyan University について
Jia Xiaoli について
College of Ecology and Resources Engineering, Wuyi University について
Li Yuanhua について
College of Tea and Food Science, Wuyi University について
Kang Xiaoyan について
College of Ecology and Resources Engineering, Wuyi University について
Kong Xianghai について
College of Life Sciences, Longyan University について
He Haibin について
Fujian Provincial Key Laboratory of Agroecological Processing and Safety Monitoring, Fujian Agriculture and Forestry University について
Hubei Nongye Kexue について
加水分解 について
樹齢 について
遊離アミノ酸 について
葉身 について
アミノ酸 について
必須アミノ酸 について
茶葉 について
tea tree について
Huangjingui について
hydrolyzed amino acids について
free amino acids について
し好料作物 について
樹齢 について
茶葉 について
アミノ酸含有量 について
分析 について