Liu Xiaolu について
College of Biotechnology and Food Science / Tianjin Key Laboratory of Food Biotechnology ,Tianjin University of Commerce について
College of Biotechnology and Food Science / Tianjin Key Laboratory of Food Biotechnology ,Tianjin University of Commerce について
Lu Xiaoxiang について
College of Biotechnology and Food Science / Tianjin Key Laboratory of Food Biotechnology ,Tianjin University of Commerce について
Zhang Peng について
National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products / Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products について
Chen Shaohui について
National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products / Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products について
Li Jiangkuo について
National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products / Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products について
Shipin yu Shengwu Jishu Xuebao について
近赤外分光分析 について
前処理 について
可溶性 について
予測モデル について
拡散反射 について
部分最小二乗法 について
近赤外線 について
相関係数 について
波長 について
ブルーベリー について
導関数 について
溶解性 について
相対誤差 について
標準誤差 について
拡散反射分光法 について
溶解性固形物 について
blueberry について
near infrared reflection spectroscopy について
soluble solid content (SSC) について
total acidity について
non-destructive testing について
果実とその加工品 について
ブルーベリー について
可溶性固形物 について
可溶性 について
赤外 について
非破壊検出 について
モデル について