Chu Wenjing について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Food Science Institute, Zhejiang Academy of Agricultural Science, Hangzhou 310021, China について
Chu Wenjing について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Chu Wenjing について
College of Life and Environment Sciences, Huangshan University, Huangshan 245041, China について
Gao Haiyan について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Food Science Institute, Zhejiang Academy of Agricultural Science, Hangzhou 310021, China について
Gao Haiyan について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, China について
Cao Shifeng について
Nanjing Research Institute for Agricultural Mechanization, Ministry of Agriculture, Nanjing 210014, China について
Fang Xiangjun について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Food Science Institute, Zhejiang Academy of Agricultural Science, Hangzhou 310021, China について
Chen Hangjun について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Food Science Institute, Zhejiang Academy of Agricultural Science, Hangzhou 310021, China について
Xiao Shangyue について
Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Food Science Institute, Zhejiang Academy of Agricultural Science, Hangzhou 310021, China について
Food Chemistry について
栽培品種 について
トリテルペン について
化学組成 について
ジケトン について
品種 について
GC-MS分析 について
ワックス について
ブルーベリー について
走査電子顕微鏡 について
オレフィン化合物 について
脂環式アルコール について
五環トリテルペン について
第二アルコール について
不飽和カルボン酸 について
クチクラワックス について
ブルーベリー について
化学組成 について
Morphology について
GC-MS について
SEM について
果実とその加工品 について
オレアノール酸 について
ブルーベリー について
Vaccinium について
SPP について
果実 について
クチクラワックス について
組成 について
形態 について