Jia Yanping について
School of Chemical Engineering, Northeast Electric Power University について
Zhang Peng について
Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products, National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products(Tianjin) について
Cao Sen について
College of Food Science, Shenyang Agricultural University について
Li Jiangkuo について
Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products, National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products(Tianjin) について
Yan Tingcai について
College of Food Science, Shenyang Agricultural University について
Chen Shaohui について
Tianjin Key Laboratory of Postharvest Physiology and Storage of Agricultural Products, National Engineering and Technology Research Center for Preservation of Agricultural Products(Tianjin) について
Zhongguo Shipin Xuebao について
酸化 について
重量損失 について
品質 について
冷蔵 について
ブドウ について
新鮮度 について
ブドウ種子 について
収穫期 について
生成速度【化学】 について
アルケン について
生成速度 について
1-methylcyclopropene について
grape について
pre-harvest and post-harvest について
fresh-keeping について
果実とその加工品 について