He Huizi について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
He Huizi について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
He Huizi について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Hong Yan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Hong Yan について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Hong Yan について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Gu Zhengbiao について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Gu Zhengbiao について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Gu Zhengbiao について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Liu Guodong について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Liu Guodong について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Liu Guodong について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Cheng Li について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Cheng Li について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Cheng Li について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Li Zhaofeng について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Li Zhaofeng について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Li Zhaofeng について
Collaborative Innovation Center for Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, People’s Republic of China について
Carbohydrate Polymers について
小腸 について
マイクロカプセル について
ターゲティング について
キャラクタリゼーション について
化工澱粉 について
脂質 について
壁材 について
キサンタンゴム について
ヒト について
噴霧乾燥 について
粒度分析 について
酸化安定性 について
生物活性成分 について
ヘッドスペースガスクロマトグラフィー について
機能性 について
共役リノール酸 について
噴霧乾燥 について
OSA修飾澱粉 について
キサンタンゴム について
酸化安定性 について
多糖類 について
修飾澱粉 について
キサンタンゴム について
噴霧乾燥 について
マイクロカプセル について
CLA について
安定性 について
放出 について