Sheng Qi について
School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety in Jiangsu Province, Jiangnan University について
Zhu Kexue について
School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety in Jiangsu Province, Jiangnan University について
Guo Xiaona について
School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety in Jiangsu Province, Jiangnan University について
Peng Wei について
School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety in Jiangsu Province, Jiangnan University について
Zhou Huiming について
School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety in Jiangsu Province, Jiangnan University について
Zhongguo Liangyou Xuebao について
紫外線照射 について
硬度 について
微生物 について
二次汚染 について
保蔵 について
物理化学 について
コロニー について
シェルフライフ について
官能検査 について
品質 について
含水量 について
高濃度 について
テクスチャ について
冷却過程 について
蒸しパン について
Chinese steamed bread について
modified atmosphere packaging について
quality について
preservation について
粉製品 について
パン品質 について
保蔵 について
包装 について