Fang Yong について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Pei Fei について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Yang Wenjian について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Ma Ning について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Kimatu Benard Muinde について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, People’s Republic of China について
Liu Kunlun について
College of Food Science and Technology, Henan University of Technology, Zhengzhou 450001, People’s Republic of China について
Qiu Weifen について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Hu Qiuhui について
College of Food Science and Engineering/Collaborative Innovation Center for Modern Grain Circulation and Safety/Key Laboratory of Grains and Oils Quality Control and Processing, Nanjing University of Finance and Economics, Nanjing 210023, People’s Republic of China について
Hu Qiuhui について
College of Food Science and Technology, Nanjing Agricultural University, Nanjing 210095, People’s Republic of China について
Food Chemistry について
アポトーシス について
モルフォロジー について
低分子量 について
Baxタンパク質 について
セレン について
ダウンレギュレーション について
アップレギュレーション について
タンパク質加水分解物 について
RAW264.7細胞 について
カスパーゼ について
防御機構 について
高速液体クロマトグラフィー について
BCL-2 について
カスパーゼ3 について
ミトコンドリア膜電位 について
イネ について
セレン(Se) について
鉛(Pb) について
蛋白質 について
アポトーシス について
食品の化学・栄養価 について
野菜とその加工品 について
細胞 について
誘導 について
アポトーシス について
Se について
イネ について
蛋白質加水分解物 について