Liu Zunying について
Key Lab of Tea Science of Ministry of Education; National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients について
Liu Qiuling について
Key Lab of Tea Science of Ministry of Education; National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients について
Deng Yanli について
Key Lab of Tea Science of Ministry of Education; National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients について
Chen Ling について
Key Lab of Tea Science of Ministry of Education; National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients について
Xiao Wenjun について
Key Lab of Tea Science of Ministry of Education; National Research Center of Engineering Technology for Utilization of Botanical Functional Ingredients; Hunan Collaborative Innovation Center for Utilization of Botanical Functional Ingredients について
Chaye Kexue について
インターロイキン1 について
カタラーゼ について
脂質過酸化 について
血清 について
体重 について
保護作用 について
TNF【壊死因子】 について
反復投与 について
ICAM について
グルタチオンペルオキシダーゼ について
炎症性サイトカイン について
病理学 について
腹腔内投与 について
大腸菌 について
ICAM-1 について
ペルオキシダーゼ について
微生物 について
L-theanine について
Enterotoxigenic Escherichia coli. について
immune stress について
intestinal protection について
消化器作用薬の基礎研究 について
植物の生化学 について
テアニン について
大腸菌 について
免疫 について
ストレス について
マウス について
保護作用 について
研究 について