Yao Xiaoyun について
Rice Research Institute, Shenyang Agricultural University/Key Laboratory of Northeast Rice Biology and Breeding, Ministry of Agriculture について
Wang Jiayu について
Rice Research Institute, Shenyang Agricultural University/Key Laboratory of Northeast Rice Biology and Breeding, Ministry of Agriculture について
Liu Jin について
Rice Research Institute, Shenyang Agricultural University/Key Laboratory of Northeast Rice Biology and Breeding, Ministry of Agriculture について
Wang Qi について
Rice Research Institute, Shenyang Agricultural University/Key Laboratory of Northeast Rice Biology and Breeding, Ministry of Agriculture について
Jiang Xin について
Rice Research Institute, Shenyang Agricultural University/Key Laboratory of Northeast Rice Biology and Breeding, Ministry of Agriculture について
Jiang Shukun について
Cultivation and Farming Research Institute, Heilongjiang Academy of Agricultural Sciences について
Xu Zhengjin について
Rice Research Institute, Shenyang Agricultural University/Key Laboratory of Northeast Rice Biology and Breeding, Ministry of Agriculture について
Zhiwu Xuebao について
調理 について
品質 について
スペクトル について
表現型 について
位置決め について
染色体 について
交雑 について
個体群 について
分子遺伝学 について
スコア について
表現型変異 について
決定係数 について
組換近交系 について
QTL解析 について
ジャポニカ米 について
Oryza sativa subsp. japonica について
cooking and eating qualities について
RVA profile について
QTL について
遺伝子の構造と化学 について
ジャポニカ米 について
形質 について
QTL解析 について