Liu Xiaowen について
Department of Biochemistry, Hunan University of Science and Engineering, Key Laboratory of Comprehensive Utilization of Advantage Plants Resources in Hunan South について
Pan Jun について
Department of Biochemistry, Hunan University of Science and Engineering について
Chen Xiong について
Hunan Institute of Food Quality Supervision Inspection and Research について
Quan Qinguo について
Department of Biochemistry, Hunan University of Science and Engineering について
Department of Biochemistry, Hunan University of Science and Engineering について
Department of Biochemistry, Hunan University of Science and Engineering について
Duan Liping について
Department of Biochemistry, Hunan University of Science and Engineering について
Qi Chengmei について
Department of Biochemistry, Hunan University of Science and Engineering について
He Fulin について
Department of Biochemistry, Hunan University of Science and Engineering, Key Laboratory of Comprehensive Utilization of Advantage Plants Resources in Hunan South について
Yuan Zhihui について
Department of Biochemistry, Hunan University of Science and Engineering, Key Laboratory of Comprehensive Utilization of Advantage Plants Resources in Hunan South について
Zhejiang Nongye Xuebao について
硫黄化合物 について
GC-MS分析 について
アルデヒド について
ケトン について
アルコール について
正規化 について
揮発分 について
抽剤 について
石油エーテル について
芳香族カルボン酸 について
ジカルボン酸 について
脂肪酸 について
脂肪族アルコール について
固液比 について
抽出時間 について
揮発性油 について
GC-MS について
Lingling red onion について
onion oleoresin について
有機化合物の各種分析 について