Guo Yaohua について
The Department of Aquariculture Science of Tianjin Agriculture University, Tianjin Engineering and Technology Research Center of Agricultural Products Procesing について
Shang Xinru について
The Department of Food Science and Biological Engineering of Tianjin Agriculture University,Tianjin Engineering and Technology Research Center of Agricultural Products Procesing について
Yue Lanxin について
The Department of Food Science and Biological Engineering of Tianjin Agriculture University,Tianjin Engineering and Technology Research Center of Agricultural Products Procesing について
Fan Xiaopan について
The Department of Food Science and Biological Engineering of Tianjin Agriculture University,Tianjin Engineering and Technology Research Center of Agricultural Products Procesing について
Ma Lizhen について
The Department of Food Science and Biological Engineering of Tianjin Agriculture University,Tianjin Engineering and Technology Research Center of Agricultural Products Procesing について
Zhang Ling について
Tianjin KUANDA Aquatic Food Co.,Ltd.,High Value Transformation and Quality Control Technology of Surimi of Enterprise Key Laboratory について
Shipin Gongye Keji について
挽肉 について
カルシウム について
酵素的分解 について
最適化 について
最適条件 について
ペプチド について
酵素 について
加水分解 について
サイジング について
ペプシン について
抽出率 について
加水分解物 について
回帰式 について
魚骨 について
酵素加水分解 について
catfish bone paste について
enzymatic hydrolysis について
obtained rate of polypeptide について
calcium dissolution rate について
酵素の応用関連 について
食肉 について
酵素的加水分解 について
最適化 について