Du Jingfang について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Food Science and Technology, Bohai University について
Miao Luhuan について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Food Science and Technology, Bohai University について
Ma Huanhuan について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Food Science and Technology, Bohai University について
Lu Xinran について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Food Science and Technology, Bohai University について
Li Ying について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Food Science and Technology, Bohai University について
Bai Fengling について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Food Science and Technology, Bohai University について
Li Chun について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Food Science and Technology, Bohai University について
Li Jianrong について
National & Local Joint Engineering Research Center of Storage, Processing and Safety Control Technology for Fresh Agricultural and Aquatic Products, Food Safety Key Laboratory of Liaoning Province, College of Food Science and Technology, Bohai University について
Shipin Kexue について
バクテリオシン について
壊死 について
生理学 について
死亡率 について
乳酸菌 について
淡水魚 について
拮抗作用 について
アミラーゼ について
グリコシル化 について
寒天 について
抗細菌作用 について
脂肪酸 について
カルボン酸エステル について
抽出物 について
菌株 について
新生児敗血症 について
lactic acid bacteria について
Enterobacter sakazakii について
common carp intestine について
screening and identification について
antagonism について
乳製品 について
微生物検査法 について
Enterobacter について
乳酸菌 について
スクリーニング について
抗菌 について
同定 について