Chen Wanchao について
National Engineering Research Center of Edible Fungi,Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South),Ministry of Agriculture,the People’s Republic of China;Institute of Edible Fungi,Shanghai Academy of Agricultural Science について
Yang Yan について
National Engineering Research Center of Edible Fungi,Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South),Ministry of Agriculture,the People’s Republic of China;Institute of Edible Fungi,Shanghai Academy of Agricultural Science について
National Engineering Research Center of Edible Fungi,Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South),Ministry of Agriculture,the People’s Republic of China;Institute of Edible Fungi,Shanghai Academy of Agricultural Science について
Jiang Jun について
Institute of Edible and Medical Fungi,Lishui Academy of Agricultural Science について
Yu Hailong について
National Engineering Research Center of Edible Fungi,Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South),Ministry of Agriculture,the People’s Republic of China;Institute of Edible Fungi,Shanghai Academy of Agricultural Science について
Feng Jie について
National Engineering Research Center of Edible Fungi,Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South),Ministry of Agriculture,the People’s Republic of China;Institute of Edible Fungi,Shanghai Academy of Agricultural Science について
Li Xiaobei について
National Engineering Research Center of Edible Fungi,Key Laboratory of Edible Fungi Resources and Utilization (South),Ministry of Agriculture,the People’s Republic of China;Institute of Edible Fungi,Shanghai Academy of Agricultural Science について
Liu Kun について
Institute of Edible and Medical Fungi,Lishui Academy of Agricultural Science について
Shipin yu Shengwu Jishu Xuebao について
信頼性 について
指紋 について
シイタケ について
クラスタ分析 について
類似性 について
品種 について
スペクトル について
揮発分 について
品質 について
相似解 について
主成分分析 について
芳香成分 について
GC-MS/MS分析 について
SPME-GC-MS について
微生物 について
Lentinula edodes について
SPME-GC-MS について
fingerprint について
principal component analysis (PCA) について
volatile components について
食品の分析 について
有機化合物の各種分析 について
果実とその加工品 について
野菜とその加工品 について
ぶどう酒 について
レンチナン について
揮発性成分 について
SPME-GC-MS について
分析 について
フィンガープリント について