Gong Lingxiao について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory of Food Quality and Safety について
Hao Yiming について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory of Food Quality and Safety について
Wang Jing について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory of Food Quality and Safety について
Zhang Huijuan について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients, Beijing Key Laboratory of Flavor Chemistry, Beijing Laboratory of Food Quality and Safety について
Ma Tiezheng について
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Liu Yingli について
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Zhongguo Shipin Xuebao について
多価フェノール について
相対湿度 について
タピオカ について
可塑剤 について
ペクチン について
小麦澱粉 について
可溶性 について
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じゃがいも澱粉 について
引張強さ について
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コーンスターチ について
可食性フィルム について
溶解性 について
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可食性 について
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食品包装 について
澱粉質 について
可食性 について
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