Gao Haiyan について
Institute of Food Science, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Hangzhou, 310021, China について
Fang Xiangjun について
Institute of Food Science, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Hangzhou, 310021, China について
Chen Hangjun について
Institute of Food Science, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Hangzhou, 310021, China について
Qin Yanhong について
Institute of Food Science, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Hangzhou, 310021, China について
Xu Feifei について
Institute of Food Science, Zhejiang Academy of Agricultural Sciences, Key Laboratory of Fruits and Vegetables Postharvest and Processing Technology Research of Zhejiang Province, Hangzhou, 310021, China について
Jin Tony Z. について
Eastern Regional Research Center, Agricultural Research Service, U.S. Department of Agriculture, 600 E. Mermaid Lane, Wyndmoor, PA 19038, USA について
Food Control について
剛性 について
食品 について
クロロフィル について
柔軟性 について
透気性 について
生鮮食品 について
好気性菌 について
気相 について
シェルフライフ について
変色 について
チンゲンサイ について
紫外吸収 について
透過速度 について
物理化学的性質 について
抗菌包装 について
精油 について
制御された放出 について
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シェルフライフ について
新鮮農産物 について
食品衛生一般 について
分化,増殖,成長,生殖 について
食品の分析 について
抗菌 について
PLA について
物理化学的性質 について
食品 について
応用 について