Wen Sai について
School of Food and Chemical Engineering,Beijing Technology and Business University,Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients,Beijing Key Laboratory of Food Flavor Chemistry について
Liu Huairan について
School of Food and Chemical Engineering,Beijing Technology and Business University,Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients,Beijing Key Laboratory of Food Flavor Chemistry について
School of Food and Chemical Engineering,Beijing Technology and Business University,Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients,Beijing Key Laboratory of Food Flavor Chemistry について
Li Tian について
School of Food and Chemical Engineering,Beijing Technology and Business University,Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients,Beijing Key Laboratory of Food Flavor Chemistry について
Xing Xuan について
School of Food and Chemical Engineering,Beijing Technology and Business University,Beijing Higher Institution Engineering Research Center of Food Additives and Ingredients,Beijing Key Laboratory of Food Flavor Chemistry について
Zhongguo Shengwu Gongcheng Zazhi について
抗生物質 について
カチオン について
ペプチド について
細胞毒性 について
殺菌 について
タンパク質工学 について
殺菌装置 について
製造原価 について
薬物耐性 について
プロテイナーゼ について
細菌 について
小分子 について
分子シミュレーション について
高効率 について
抗菌ペプチド について
Molecular modification について
Synthetic antimicrobial peptide について
Anti-infection について
生理活性ペプチド について
人工 について
抗菌 について
TAI について
薬学 について
応用 について
研究 について
進展 について